Nytt år innebär?

 

Ja, vad betyder det? Nystart för många och jag gissar att det är likadant för undertecknad.

Jag tänker ta tag i bloggningen på allvar. Jag tänker också ta tag att börja träna på allvar. Ett gymkort skall således inhandlas och svetten skall spruta. Det kommer bli ett återkommande tema på bloggen. Inte kanske för att jag tror att det är så intressant läsning men det är en sporre för mig och ett enkelt sätt för mig att få någonting att skriva om. Kanske är det en stundande 35-års kris som närmar sig men det kan jag bjuda på i så fall.

Detta var en liten mjukstart, i bloggandet alltså, inte träningen. Nu skall jag lägga mig i soffan och avnjuta senaste numret av MacWorld. Porr för en nybörjarApple-nörd.

Liten backspegel

Det går i ett nu. Helt plötsligt var det bara höst och jag stod där och undrade var i hela friden sommaren tagit vägen. Att flytta tar både tid och energi samtidigt som mailkorgen på jobbet varit, och är, smällfull så blir det inte riktigt tid till att reflektera över vad som hänt heller vad som komma skall. Inte i the-long-run i alla fall.

Vi har i alla fall lyckats att flytta. I början på september flyttade vi från Torslanda till Hagen i Frölunda via Shurgard. Någonting jag inte gör om igen. Mellanlandningen på Shurgard alltså. Temporärt lagringsutrymme i all ära men kan man hålla sig ifrån det så kommer i alla fall jag att göra det. Absolut ingen skugga på Shurgard, proffsig hantering och lättillgängligt på alla sätt och vis men det blir som att flytta ytterligare en gång. Stort tack till alla som hjälpte till med flytteriet. Båda gångerna…

Vi börjar så sakteliga komma på plats i lägenheten. Vi har ett sovrum vi vill göra om (läs: tapetsera och måla om) så finns det någon som har känningar på målare tas tips tacksamt emot. I övrigt så har vi i nuläget inte planerat att göra om så mycket mer. Till april vill säga. Om allt går enligt planerna kommer det att utökas med en medlem i familjen. Då blir det väl till att göra om ”extra”rummet till barnrum.

I veckan var i iväg hela företaget till Marstrand och Marstrands havshotell. Där diskuterade vi upplägget inför vårt kundseminarie i februari. Massa idéer och tankar sattes på pränt samtidigt som vi njöt av god mat och roliga aktiviteter.

Nästa vecka kommer jag och kollega Jonasson befinna oss i Halmstad hela veckan för jobb. En del standard jobb men också mycket annat. Kul med variation hur som helst.

Den lever!!!

Jo, visst, den gör väl det.

Jag tänkte damma av den här bloggen en gång för alla och denna gången kanske det håller i sig ett tag. Jag har städat en del i innehållet och tagit bort eventuella sidor med tips om programvaror och liknande. Det kommer bli inlägg om sånt jag tycker bör uppmärksammas och bilder på olika sammankomster.

Inom kort kommer jag köpa en ny dator, en iMac, och jag misstänker att det då till viss del kommer att skrivas en hel del om det här.

Just nu sitter jag i vårt nya hem. Vi bytte huset i Torslanda mot en lägenhet i Hagen (Västra Frölunda) och flyttade in här för nästan exakt två veckor sedan. Även om vi kommit ganska så bra i ordning så är det fortfarande några lådor kvar som väntar på uppackning. Några rum skall vi tapetsera/måla om. Personifiera det så som vi själva vill ha det. Och även om det kan bli jobbigt att bo i det samtidigt som man gör det så är det vansinnigt skönt när det är genomfört.

Så, försök att titta in här ibland så lovar jag att jag skall försöka uppdatera minst ett par gånger i veckan.

Väl mött!